Minden alkalomra...
GOOGLE CÉGEM
Google Cégem: egy alkalmazással mindent
Aki már indított Google Plus oldalt, rendelkezik személyes profillal, Google Locallal, az szembesülhetett a problémával, hogy a helyi cégek megjelenése a Googleban legalábbis kaotikus.<a href="http://www.viporak.com/Category/replika-panerai/">replika panerai</a> Ezt felismerve léptette életbe a Google a Google Cégem fejlesztést, amely egyszerre 236 országban 65 nyelven vált elérhetővé, köztük magyar nyelven is.
A sok különféle alkalmazást a Google most egyetlen alkalmazásban egyesített megkönnyítve a cégtulajdonosok munkáját a Googleval. A Google Cégem segítségével, <a href="http://www.replikaorak.com/Category/replika-patek-philippe/">replika patek philippe</a>többek között:
– Szerkesztheted vállalkozásod adatait többek között a Google Keresésben és a Google Térképen
– Híreket és frissítéseket oszthatsz meg ügyfeleiddel
– Válaszolj a véleményekre
– Megtudhatod, hogy ügyfeleid hogyan találnak rá vállalkozásodra
A Google Cégem segítségével az összes alkalmazás egy helyre került, így elérhetőek a vélemények, a Google Analytics statisztika,<a href="http://www.viporak.com">replika órák</a> a Google+ oldal, a Youtube, és sok más alkalmazás.
A Google a mai naptól automatikusan minden Google+ oldalt, és Google Local oldalt átalakított a Google Cégemnek megfelelő formátumúvá.
A Google cégem részletes adatokat szolgáltat az egyes bejegyzések viralitásáról és 200 követő felett demográfiai adatokat is közöl a <a href="http://www.viporak.com">rolex replika</a> Facebookhoz hasonló módon.
A közeljövőben részletes információkat közlünk majd az új fejlesztésről. Addig Bővebbet a Google hivatalos oldalán itt.Támogatás az új platformhoz itt.
<a href="http://www.viporak.com">replika óra webáruház</a>
<a href="http://www.viporak.com">replika óra</a>
 
 
© 2013 zwickerfoto.hu - Minden Jog Fenntartva
<a href="http://www.replikaorak.com">replika órák árral</a>   
<a href="http://www.replikaorak.com">replika órák boltja</a>
<a href="http://www.viporak.com">replika óra webáruház</a> 
<a href="http://www.viporak.com">replika órák</a>  
 
Készítette: